Saturday, July 20, 2024

Magazine sneakers București

Cu o populație de aproximativ 2 milioane de locuitori, București este capitala României. Acesta este cu siguranță și cel mai important oraș din punct de vedere al magazinelor de sneakers din România, fiind prezente peste 30 de magazine diferite de adidași. Vrei să vezi o gamă variată de produse? Trebuie neapărat să treci prin aceste magazine! Aici găsești de la adidași la reducere și până la cele mai noi colaborări Air Jordan x Travis Scott. Dacă ești în căutare de magazine sneakers București, am pregătit o listă cu cele mai importante magazine pentru tine:

  • magazinul Footshop (singurul magazin din România unde găsești adidași în colaborare cu Adidas Consortium)
  • magazinul Tike (singurul magazin din România unde găsești adidași în colaborare cu Travis Scott)
  • magazinul Dunkshop (singurul magazin din România unde găsești o gamă variată de adidași de baschet)
  • magazinul Sneaker Industry (unde poți să probezi cele mai noi modele de adidași Nike și Air Jordan)
  • magazinele Skates si Boarders (unde găsești skateboards, adidași de skate, trotinete și alte produse pentru sporturi extreme)

Magazine sneakers București

În București găsești peste 30 de magazine de pantofi sport. Printre acestea, găsești atât outleturi cu reduceri mari, cât și sneakers recent lansați ediție limitată.

Singurul magazin care primește produse Air Jordan x Travis Scott în București este Tike. În general, produsele Air Jordan x Travis Scott sunt produse în cantități limitate, iar modalitatea de lansare este tombola (raffle).

Singurul magazin care primește produse Nike x Off-White în București este Footshop. În general, produsele Nike x Off-White sunt produse în cantități limitate, iar modalitatea de lansare este tombola (raffle).