Magazine sneakers Cluj-Napoca

Având o populație de sub jumătate de milion de locuitori, Cluj-Napoca este al doilea cel mai mare oraș din România. Chiar dacă magazinele de sneakers nu sunt la fel de numeroase ca în București, cultura sneakers este la fel de populară. Aici sunt prezente 6 magazine de adidași populare unde găsești cele mai cunoscute branduri precum Nike și Air Jordan. De asemenea, găsești și o selecție variată de haine și accesorii, precum cele de la Carhartt WIP.

Dacă ești prin oraș și cauți sneakers, recomandăm să faci o vizită magazinelor din lista de mai jos. Iar dacă ai chef să bei o bere, te invităm să participi la o ediție de Kickin’ It, festival de sneakers unde poți să vinzi și să cumperi sneakers ediție limitată, sau să treci pe la un eveniment Sip & Sale la Sneaker Industry și să schimbi o vorbă cu gașca de la magazin despre ultimii sneakers ediție limitată pe care i-ați prins la raffle pe aplicația Nike SNKRS.

Listă magazine

Tike Raffle Deschidere Magazin

Vezi toate magazinele de adidași din România

Întrebări frecvente

Câte magazine de adidași sunt în Cluj-Napoca?

În Cluj-Napoca găsești 5 magazine de pantofi sport. Printre acestea, găsești atât magazine cu adidași la reduceri, cât și sneakers recent lansați ediție limitată. În ordinea numărului locațiilor, în oraș sunt prezente următoarele magazine de adidași: Sneaker Industry (1), U-Man (1), Buzz Sneakers (1), Sport Vision (1), Nike (1).

Unde găsesc produse Nike și Air Jordan în Cluj-Napoca?

Magazinele care vând produse Nike și Air Jordan în Cluj-Napoca sunt Sneaker Industry, U-Man, Buzz Sneakers, Sport Vision și Nike.

Unde găsesc produse Carhartt WIP în Cluj-Napoca?

Singurul magazin care vinde produse Carhartt WIP în Cluj-Napoca este Sneaker Industry.

Unde găsesc adidași la reducere în Cluj-Napoca?

În Cluj-Napoca găsești adidași la reducere în magazinul Sport Vision de la etajul 1 din Iulius Mall, deschis zilnic între 10:00-22:00.

Recommended

Abonează-te la newsletter și stai la curent cu cele mai noi lansări de sneakers ⚡️