Sneaker Industry Bucharest

Sneaker Industry

Bucureștiul este locul unde se întâlnesc moda și pasiunea pentru sneakers, iar un magazin care a capturat această atmosferă într-un mod unic este magazinul Sneaker Industry, situat pe Strada Luterană, Nr. 2. Fondat în 2014, brandul a crescut rapid și a devenit destinația preferată a iubitorilor de încălțăminte urbană de calitate.

Sneaker Industry a deschis porțile magazinului său din București în toamna anului 2019, aducând o selecție impresionantă de mărci, culori și modele de top în inima orașului. Fie că ești în căutarea unui clasic atemporal sau a celor mai noi lansări de la brandurile tale preferate, magazinul de pe Strada Luterană te așteaptă cu brațele deschise.

Însă Sneaker Industry nu este doar un simplu magazin de sneakers – este un loc în care comunitatea se reunește și pasiunea se transformă în evenimente palpitante. Atât magazinul din București cât și cel din Cluj-Napoca sunt dotate cu un bar și o gamă variată de băuturi. Poți savura o băutură răcoritoare în timp ce probezi noile modele sau socializezi cu alți entuziaști din lumea asta.

Sneaker Industry este recunoscut și pentru organizarea constantă a evenimentelor care sprijină comunitatea și aduc împreună pasionații de sneakers. Fie că sunt evenimente săptămânale cu DJ locali sau cu companii locale, acest brand își propune să creeze experiențe unice pentru clienți. În plus, SNKRIND colaborează cu branduri mari precum KFC, Pepsi, Havana și Electric Castle pentru organizarea de evenimente speciale.

Date de contact SNKRIND

Adresă Strada Luterana, Nr. 2, 030167, Bucharest, Romania
Telefon +4 0739 885 895
Website https://sneakerindustry.ro

Program SNKRIND

Luni 12:00 PM – 8:00 PM
Marți 12:00 PM – 8:00 PM
Miercuri 12:00 PM – 8:00 PM
Joi 12:00 PM – 8:00 PM
Vineri 12:00 PM – 8:00 PM
Sâmbătă 12:00 PM – 8:00 PM
Duminică 12:00 PM – 6:00 PM

Poze magazin Sneaker Industry

Sneaker Industry Bucharest
Sneaker Industry Bucharest

Întrebări frecvente

Ce program are magazinul Sneaker Industry din București?

Magazinul Sneaker Industry din București este deschis în fiecare zi de luni până sâmbătă între 12:00 PM și 8:00 PM, iar duminica magazinul este deschis între 12:00 PM și 6:00 PM.

Recommended

Abonează-te la newsletter și stai la curent cu cele mai noi lansări de sneakers ⚡️