Tuesday, June 25, 2024

Grid Sport Mega Mall

Magazinul Grid Sport din Mega Mall reprezintă al 20-lea magazin din rețeaua GRID. Lanțul de magazine GRID este integrat în cea mai mare rețea de magazine sport cu capital 100% românesc, împreună cu 25 de magazine Various Brands. De la debutul său în 2018, brandul GRID a reușit să se remarce printre tineri și nu numai, extinzându-și prezența în România cu 20 de magazine la nivel național, și chiar peste hotare, în Sofia, Bulgaria. 

Inspirat de dorința de a aduce un plus de inovație în lumea sportului și a modei, conceptul GRID a luat naștere, atrăgându-i pe pasionații de streetwear și pe cei care se remarcă prin originalitatea stilului vestimentar. 

GRID rămâne dedicat misiunii sale de a aduce cele mai noi și inovatoare produse în lumea sportului și a modei urbane, asigurându-se că oferă clienților săi o experiență de shopping inegalabilă și inspirațională, unde cele mai noi trenduri streetwear și fashion se întâlnesc într-un amalgam al tendințelor contemporane. Vezi programul, datele de contact și imagini cu magazinul Grid din Mega Mall București.

Date de contact Grid

Program Grid

Poze magazin Grid Sport Mega Mall București

Grid Sport Mega Mall Bucuresti

Magazinul Grid-Sport din Mega Mall București este deschis în fiecare zi între 10:00 AM și 10:00 PM, atât în timpul săptămânii cât și în weekend.