Sport Vision Outlet DN1 Value Center

Sport Vision Outlet

Sport Vision este magazinul outlet perfect pentru cei cu pasiune pentru sport și produse de înaltă calitate. Găzduind peste 40 de branduri, cum ar fi Nike, Adidas, Under Armour, Umbro, Reebok, Champion, Converse, Ellese și Puma, magazinul pune la dispoziția clientului o gamă variată de articole, perfecte pentru orice activitate sportivă, de la alergat până la antrenament, fotbal, baschet sau chiar și lifestyle.

În Sport Vision Outlet vei găsi adidași, sneakers, îmbrăcăminte și echipamente sportive ce utilizează ultimele tehnologii de fabricare și proiectare. Aceste produse în asigură confortul și siguranța necesară pentru o performanță la cote maxime. Prin proiectele inițiate în domeniul sportului și dedicarea către clienți, Sport Vision construiește comunități sportive conectate în țară, creând un mediu prietenos și profesionist. Misiunea Sport Vision este construirea unei comunități sportive unite în România.

Pe lângă prețurile foarte bune, magazinele Sport Vision oferă clienților servicii de cea mai bună calitate. Cardul Sport&Bonus oferă oportunităţi de economisire, prin programul său de puncte bonus, discounturi constante și campanii exclusive. Clientul primește şi reduceri periodice, precum și cadouri în funcție de numărul de puncte bonus acumulate.

Date de contact outlet

Mall DN1 Value Center
Adresă Calea București, Nr. 2bis, Balotești, Romania
Telefon +4 0731 666 414
Website https://sportvision.ro
sportvision.ro

Program outlet

Luni 09:00 AM – 09:00 PM
Marți 09:00 AM – 09:00 PM
Miercuri 09:00 AM – 09:00 PM
Joi 09:00 AM – 09:00 PM
Vineri 09:00 AM – 09:00 PM
Sâmbătă 09:00 AM – 09:00 PM
Duminică 09:00 AM – 09:00 PM

Întrebări frecvente

Ce program are magazinul Sport Vision din DN1 Value Center?

Magazinul Sport Vision din DN1 Value Center este deschis în fiecare zi de luni până duminică între 09:00 AM și 09:00 PM.

Ce branduri găsesc în magazinul Sport Vision din DN1 Value Center?

În magazinul Sport Vision din DN1 Value Center găsești produse de la peste 40 de branduri de top din catalogul Sport Vision. Câteva exemple importante sunt Nike, Adidas, Under Armour, Umbro, Reebok, Champion, Converse, Ellese sau Puma.

Pot să comand produse din Sport Vision Outlet online prin curier?

Multe produse din catalogul Sport Vision sunt disponibile și pe Sport Vision, însă există și produse disponibile doar in outlet.

Recommended

Abonează-te la newsletter și stai la curent cu cele mai noi lansări de sneakers ⚡️