Cum sa descarci Nike SNKRS App in Romania

Cum să descarci aplicația Nike SNKRS în Romania (iOS și Android)

Aplicația Nike SNKRS nu este disponibilă în România, regiunea noastră având acces doar la Nike SNKRS prin intermediul browserului. Totuși, Nike are un stoc mult mai mare pe aplicația aceasta, lansând cele mai anticipate perechi de adidași prin intermediul său. După ce treci prin ghidul de mai jos, o să știi exact cum să descarci aplicația pe dispozitivul tău mobil iOS sau Android direct din România.

Unde este disponibil SNKRS App?

Aplicația Nike SNKRS este disponibilă doar în următoarele țări: America, Austria, Belgia, Cehia, China, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Japonia, Korea de Sud, Luxembourg, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Slovenia și Ungaria.

Notă: După ce descarci aplicația o să ai nevoie de o adresă dintr-una din țările menționate pentru livrarea produselor cumpărate.

Cum descarci aplicația Nike SNKRS pe iOS

Așa cum am menționat și mai sus, aplicația nu este disponibilă direct în App Store-ul din România. Pentru a o descărca trebuie să îți schimbi regiunea Apple ID-ului tău, sau să îți deschizi un nou cont Apple (cu o adresă de mail nefolosită) pe o regiune unde aplicația este disponibilă – spre exemplu, Italia, Franța, Spania sau Germania.

Notă: Nu contează ce regiune îți alegi cât timp aplicația este disponibilă pe ea – regiunea de pe contul Apple nu este legată de regiunea de pe contul Nike, ceea ce înseamnă că poți descărca aplicația de pe App Store-ul din Germania și ulterior să participi la lansări pe orice altă regiune din aplicație, stocul fiind același pe toate regiunile.

Cum schimbi regiunea Apple ID

Prin pașii de mai jos urmează să îți schimbi regiunea pe App Store – acest lucru poate fi făcut doar dacă nu ai abonamente deschise prin Apple Store (precum Apple Music, Books, etc). În cazul în care nu poți schimba regiunea, trebuie să îți faci un cont nou Apple.

  • Pe device-ul tău Apple, deschide App Store și apasă pe butonul care duce la contul tău (dreapta sus, pe home-page).
  • Din ecranul cu informațiile contului tău, apasă pe primul buton (unde apar numele și mail-ul tău).
  • O dată ajuns în ecranul cu setările contului, apasă pe “Country/Region“, urmat de “Change Country or Region” și selectează din listă cu țări o țară unde SNKRS este disponibil (click aici pentru lista cu regiuni).
  • După ce accepți termenii și condițiile, trebuie să adaugi o adresă de facturare din țara respectiva și să introduci detaliile de plată. În cazul datelor de plată, poți selecta opțiunea None pentru a nu introduce date bancare. În cazul adresei de facturare, dacă nu ai una poți lua datele de pe Google Maps – nimic nu va fi facturat pe această adresă, aplicația SNKRS este gratuită pe App Store.
  • Imediat ce ai terminat pașii anteriori poți căuta “SNKRS” în bara de căutare și vei găsi aplicația împreună cu butonul de download.
Cum să schimbi regiunea Apple ID pentru a putea să descarci Nike SNKRS în România

Cum deschizi un cont Apple ID

Folosind orice dispozitiv, intră pe pagina AppleID și înregistrează-te folosind o adresă de e-mail pe care nu ai folosit-o până acum. Este foarte important să selectezi o țară din lista de țări unde aplicația Nike SNKRS este disponibilă.

Cum descarci aplicația Nike SNKRS pe Android

Folosind dispozitivul tău Android, intră pe https://apkpure.com/nike-snkrs/com.nike.snkrs/download și apasă butonul “Download APK“. După ce ai descărcat aplicația, o poți instala și te poți conecta folosind contul tău Nike.

Notă: Ține cont de faptul că va trebui să descarci orice update al aplicației în același fel – aceasta nu își va face update singură.

Prin pașii de mai jos urmează să aprobi instalarea aplicațiilor descărcate din alte surse decât marketplaceul de aplicații Android:

  • Pe device-ul tău Android, intră în Settings.
  • Apasă pe Apps & notifications > Advanced, urmat de Special app access și în final de Install unknown apps.
  • Selectează browserul cu care vei descărca aplicația în format APK (spre exemplu, Chrome).
  • Dacă ești întrebat dacă vrei să aprobi instalarea aplicațiilor din această sursă, apasă Allow.

Recommended

Abonează-te la newsletter și stai la curent cu cele mai noi lansări de sneakers ⚡️