Adidas Yeezy Knit Runner Fade Onyx

Adidas Yeezy Knit Runner Fade Onyx

Perechile mult dorite de Yeezy unreleased încep să se lanseze, împreună cu culorile existente care se re-lanseză. Yeezy Knit Runner “Fade Onyx” se alătură celei mai recente serii de noi lansări adidas Yeezy, prezentând o construcție minimalistă în tonuri de gri.

Adidas Yeezy Knit Runner a debutat în 2021 și a făcut imediat senzație datorită designului său unic, un lucru comun printre siluetele lui Kanye West. Doar câteva combinații de culori au fost lansate înainte de întreruperea colaborării. Acum, pantoful de tricot fără nici un șiret se întoarce într-o nouă combinație de culori. Această combinație de culori are o bază de primeknit gri cu niște accente negre în jurul gleznei. Logourile brandurilor lipsesc de pe partea superioară, afișând doar mărimea pantofului pe lateral, în timp ce singurele logouri prezente se află în căptușeală. Talpa exterioară din cauciuc prezintă un model ondulat îmrepună cu un logo Adidas pe călcâi.

În altă ordine de idei, îți recomandăm să verifici întreaga listă de magazine care lansează modele de Adidas Yeezy in August 2023.

SKU: IG7831
Color: Fade Onyx/Fade Onyx/Fade Onyx
Release: August 9, 2023

Where to buy

Find the product on the websites listed below.

StockX

StockX

EU 🇪🇺
Reseller

Official images

Adidas Yeezy Knit Runner Fade Onyx
Adidas Yeezy Knit Runner Fade Onyx

Recommended

Abonează-te la newsletter și stai la curent cu cele mai noi lansări de sneakers ⚡️