Tuesday, June 25, 2024

Grid Sport Iulius Mall Cluj-Napoca

Dacă ești în căutare de produse Nike sau Air Jordan în Cluj-Napoca, hai în magazinul Grid-Sport din Iulius Mall! Magazinul este deschis zilnic între 10 AM și 10 PM. Acesta se află la etaj, lângă magazinele Skechers și Vodafone. 

Retailerul Grid Sport are momentan 20 de magazine deschise, împreună cu alte 25 de magazine Various Brands. De la debutul său în 2018, brandul GRID a reușit să se remarce printre tineri și nu numai, extinzându-și prezența în România cu 20 de magazine la nivel național, și chiar peste hotare, în Sofia, Bulgaria. 

Inspirat de dorința de a aduce un plus de inovație în lumea sportului și a modei, conceptul GRID a luat naștere, atrăgându-i pe pasionații de streetwear și pe cei care se remarcă prin originalitatea stilului vestimentar. Vezi mai jos programul, datele de contact și imagini cu magazinul Grid din Iulius Mall Cluj-Napoca.

Date de contact Grid

Program Grid

Poze magazin Grid Sport Iulius Mall Cluj-Napoca

Grid Sport Iulius Mall Cluj-Napoca

Magazinul Grid-Sport din Iulius Mall Cluj-Napoca este deschis în fiecare zi între 10:00 AM și 10:00 PM, atât în timpul săptămânii cât și în weekend.