Sneakers & Co. 2023

Sneakers & Co. 2023

După ediția de mare succes a Sneakers & Co. din 2022, evenimentul se intoarce în vara anului 2023 în același format de eveniment de tip buy-and-sell la care participă și magazine, anunțând de asemenea peste 50 de vânzători locali dar și vânzători internaționali.

A doua ediție a Sneakers & Co., festival dedicat comunității, urmează să se desfășoare începând cu data de 9 Iunie în București, la Combinatul Fondului Plastic. Ca și în anul precedent, sunt anunțate activități care se adresează pasionaţilor de sneakers: standuri de buy and sell din partea a peste 50 de colecţionari privaţi care vor vinde produse atât în ediţii limitate cât şi modele populare, special releases și giveaways, dar și live acts din partea Bloc Party, On The Block, și a altor artiști care încă nu au fost anunțați.

Sneaker Industry, Footshop, Buzz Sneakers, Tike și Converse România sunt brandurile partenere, împreuna cu alți parteneri precum Virgin Radio Romania, Pepsi și Glo. Acestora li se alătură un număr de peste 50 de resellers precum BNIB.ro, OKSneakers.ro și alții.

Evenimentul începe pe data de 9 Iunie și durează până pe data de 11 Iunie 2023. Biletele se găsesc pe site-ul Sneakers & Co. și se pot achiziționa pentru toata durata evenimentului (3 day pass – 99 lei) sau pentru fiecare zi (1 day pass – 49 lei).

Cu cine ne întâlnim la eveniment? 🙋‍♂️ Așteptăm cu nerăbdare să îi întâlnim pe toți pasionații de sneakers, colecționari, vizitatori în căutare de modele unice și iubitori ai culturii streetwear.

Event Tickets

Find tickets on the websites listed below.

Sneakers & Co. 2023

Categorii:

Etichete:

Recommended

Abonează-te la newsletter și stai la curent cu cele mai noi lansări de sneakers ⚡️