Sneakers & Co 2022

Sneakers & Co. 2022

Deși scena de sneakers și streetwear din România este în continuă creștere, lipsea cu desăvârșire un event mare care să aducă împreuna retailers, resellers și cele mai importante branduri de sneakers. Evenimente precum Sole and Shape, Sneakers & Burgers sau Kickin’ It tot timpul au adus comunitatea împreună, însa acesta urmează să fie primul eveniment de tip buy-and-sell la care participă și magazine.

Acest eveniment urmează să se desfășoare începând cu data de 23 septembrie în București, la Combinatul Fondului Plastic când va avea loc prima ediție Sneakers & Co., festival dedicat comunității. Ne sunt promise o expoziție de sneakers, standuri de buy and sell, instalații artistice, giveaways și special releases, împreuna cu live acts și petreceri din partea unor artiști precum Amuly, Bruja, Vlad Dobrescu, PRNY si Lu-K Beats, On The Block si Disco Sigaretta.

Sneaker Industry, Footshop, Converse Romania și adidas Romania sunt doar câțiva dintre expozanții prezenți, împreună cu parteneri precum UniCredit Bank, Ursus, Pepsi și Glo. Acestora li se alătură un număr de aproximativ 50 de resellers.

Evenimentul începe pe data de 23 și durează până pe data de 25 septembrie 2022. Biletele se găsesc pe site-ul Sneakers & Co. și se pot achiziționa pentru toata durata evenimentului (3 day pass – 90 lei) sau pentru fiecare zi (1 day pass – 40 lei).

Ne bucurăm să vedem astfel de inițiative și suntem curioși cum va fi această ediție a celui mai mare event de profil din țara noastră. Cu cine ne întâlnim acolo? 🙋‍♂️

Event Tickets

Find tickets on the websites listed below.

Sneakers & Co 2022

Categorii:

Etichete:

Recommended

Abonează-te la newsletter și stai la curent cu cele mai noi lansări de sneakers ⚡️