aNike Interact Run

Nike Interact Run Anthracite

Fabricați din cel puțin 25% material reciclat, adidașii Nike Interact Run aduc ideea unei game noi de produse concepute cu gândul la sustenabilitate și durabilitate la îndemâna tuturor alergătorilor.

Scopul Nike este să facă lumea să avanseze prin puterea sportului. Fiind prima lansare dintr-o serie de lansări de genul, Nike Interact Run debutează cu un design de performanță care pune accent pe resursele de materiale conștiente și procesele de ultimă generație.

La prețul recomandat de retail de 399 lei, adidașii Nike Interact Run reprezintă o opțiune mai accesibilă pentru alergători în ceea ce privește încălțămintea de performanță concepută cu gândul la durabilitate. Fabricați din cel puțin 25% materiale reciclate, această pereche de adidași folosește un proces de injecție pentru spuma din talpă, contribuind astfel la reducerea deșeurilor de material în timpul producției, în comparație cu metoda de comprimare. Partea superioară din Flyknit este realizată din 85% poliester reciclat, în timp ce talpa cu model Waffle conține cel puțin 13% cauciuc reciclat. Un cod QR aflat pe limbă invită orice posesor să afle mai multe despre modul în care au fost concepuți pantofii, cum programul Nike Care-Repair ajută la prelungirea duratei de viață a pantofilor și unde pot găsi alergătorii un loc de predare pentru a recicla sau dona perechea lor.

Fiind realizat din cel puțin 25% material reciclat, Nike Interact Run aduce produsele create cu gând la durabilitate și sustenabilitate mai aproape de toți alergătorii. Nike Interact Run este disponibil acum pe Nike.com și la anumite magazine încălțăminte de alergare.

SKU: FD2292-003
Color: Black/Anthracite/White
Release: September 25, 2023

Where to buy

Find the product on the websites listed below.

Nike

Nike

US 🇺🇸
$ 85.00
FCFS ⚡️

StockX

StockX

EU 🇪🇺
Reseller

Nike Interact Run Anthracite
Nike Interact Run Anthracite
Nike Interact Run Anthracite
Nike Interact Run Anthracite
aNike Interact Run Anthracite

Categorii:

Etichete:

Recommended

Abonează-te la newsletter și stai la curent cu cele mai noi lansări de sneakers ⚡️