Event: Kickin' It 2022 - Cluj Napoca

Kickin’ It 2022

După trei ediții în care conceptul a crescut organic de la an la an, astrele s-au aliniat și Kickin’ It este pregătit pentru un comeback de zile mari. Chiar dacă acum sunt prezente evenimente mari în România, ne era dor de un event de genul. Merită să treci pe acolo, mai ales că intrarea este gratuită.

A patra ediție Kickin’ It urmează să se desfășoare în Cluj-Napoca (Piața Unirii 24). Ne putem aștepta la standuri de buy & sell din partea resellerilor privați și activări din partea brandurilor precum Sneaker Industry. De asemenea, vor fi prezente la event și expoziții de colecții personale, workshop-uri, talks, artă stradală și muzică.

Evenimentul începe pe data de 21 octombrie și durează până pe data de 23 octombrie 2022. Accesul în locație este liber, nu este necesar un bilet pentru intrarea în locație.

Această serie de evenimente s-a născut în comunitatea celor pasionați de sneakers, oferind un loc de întâlnire pentru fani, colecționari, reselleri, branduri și oricine altcineva este curios de ce înseamnă această lume. Suntem fericiți să vedem din ce în ce mai multe evenimente de sneakers și streetwear pe plan local (în toata țara, nu doar în București). Cu cine ne vedem la acest event? 🙋‍♂️

Event: Kickin' It 2022 - Cluj Napoca

Categorii:

Etichete:

Recommended

Abonează-te la newsletter și stai la curent cu cele mai noi lansări de sneakers ⚡️