Saturday, July 20, 2024

Cum să îți personalizezi Nike Air Force 1 prin Nike By You

Vrei să ieși în evidență cu o pereche de Air Force 1 pe care nu o mai are nimeni? Ai ajuns în locul potrivit! Chiar dacă ești interesat să personalizezi o pereche direct pe site-ul Nike sau dacă vrei să o personalizezi singur cu propriile tale materiale, am pregătit un articol care te poate ajuta să realizezi modelul dorit.

Colecția Nike By You

Colecția Nike By Your este o colecție de produse ediție limitată pe care utilizatorii le pot personaliza înainte de a le comanda. Din această colecție fac parte majoritatea siluetelor populare Nike precum Air Force 1, Dunk și Air Max 90. În funcție de modelul lansat, diverse combinații de materiale și culori pot fi folosite pentru a produse un colorway unic. Atunci când un material este sold out, utilizatorii nu mai pot să folosească materialul pentru a plasa comenzi. Anumite modele Nike By You sunt disponibile pe tot parcursul anului, iar altele sunt disponibile doar câteva zile (sau sunt sold out la câteva minute după lansare).

Cum personalizezi Air Force 1

Pentru a personaliza Nike Air Force 1, este nevoie să vizitezi pagina Nike By You. După ce alegi combinația de model și materiale pe care le dorești, poți să alegi un design recomandat de Nike sau să apeși butonul Customise pentru a începe procesul de personalizare.

Nike By You - Cum sa iti personalizezi perechea de Air Force 1

Cu ajutorul mouse-ului poți să rotești camera pentru a vedea design-ul din alt unghi. În partea inferioară a ecranului poți să treci prin toate bucățile care compun un pantof sport și să le personalizezi. Nu uita că la ultimul pas poți să adaugi inițialele tale pe fiecare pantof în loc de logo-ul Nike de pe călcâi.

Nike By You - Cum sa iti personalizezi perechea de Air Force 1

După ce ai terminat de ales culorile și materialele folosite, salvează design-ul. Acum vei putea să copiezi link-ul design-ului și să îl trimiți unui prieten. De asemenea, acum poți să adaugi perechea în coș și să o comanzi. Grăbește-te, cantitățile sunt limitate – dacă un material din cele folosite de tine este sold out, vei fi forțat să schimbi materialul.

Timp de livrare estimativ

În general, livrările Nike By You durează între 3 – 6 săptămâni să se livreze din momentul în care comanda a fost plasată. Comenzile vin prin curier și respectă aceleași condiții ca alte comenzi plasate pe site-ul Nike.com – nu se percep costuri suplimentare față de cele afișate pe site la momentul comenzii.

De unde cumpăr Nike By You

Produsele Nike By You se găsesc doar pe Nike.com. Produsele returnate Nike By You sunt trimise în outlet-urile Nike, acolo unde sunt vândute la un preț redus. Aceste produse nu sunt vândute online decât prin programul Nike By You. Personalizează-ți o pereche de Air Force 1 sau verifică întreaga selecție de produse Nike By You.

Da, produsele personalizate Nike By You sunt disponibile în toate țările în care Nike are un magazin online.

Din păcate produsele personalizate se găsesc doar pe website-ul Nike.com – acestea sunt produse la cerere, motiv pentru care nu sunt disponibile în magazinele fizice.

În general, livrarea produselor personalizate durează între 3 și 6 săptămâni, însă produsele pot fi expediate mai rapid în cazul în care combinația de culori și de materiale folosite este una comună.

Nu, prețul afișat pe website este costul final al produselor personalizate, nu se plătesc taxe vamele sau alte taxe adiționale. Întreg procesul de personalizare este inclus in prețul afișat la checkout.

Do It Yourself

În cazul în care nu vrei să comanzi o pereche de Nike Air Force 1 custom direct de la Nike, îți poți face propria ta pereche de pantofi sport personalizați acasă. În primul rând, vei avea nevoie de o pereche de Nike Air Force 1, de preferat modelul Triple White. De asemenea, este de preferat ca perechea să fie nouă (sau cât mai puțin purtată).

Nike Air Force 1 Custom

Listă de materiale necesare

Vei avea nevoie de următoarele lucruri pentru a îți personaliza perechea:

  • Acetonă
  • Dischete de bumbac
  • Bandă scotch (sau bandă de hârtie)
  • Un obiect foarte ascuțit (un cutter)
  • Vopsea acrilică pentru piele
  • Finisher mat acrilic

Procesul de personalizare

În primul rând, scoate șireturile perechii tale de Air Force 1. Apoi, vei avea nevoie de acetonă pentru a curăța pielea adidașilor. Acest proces elimină finisajul din fabrică de pe partea superioară din piele. Acest pas este extrem de important și nu trebuie omis. Vrei ca desenele pe care urmează să le faci să rămână pe pantof, chiar dacă ieși cu ei în ploaie.

Nike Air Force 1 Custom - Step 1

Al doilea pas implică mascarea tuturor colțurilor si părților pe care nu dorești să ajungă vopsea. Asigură-te că apeși ferm pe banda adezivă – nu te grăbi, cu cât mai precis ești, cu atât mai bine. După ce ai terminat acest proces, ia cutter-ul și începe să tai banda adezivă de-a lungul liniilor pe care le-ai delimitat mai devreme. Ai grijă, nu vrei să deteriorezi pielea din greșeala cu cutterul.

Nike Air Force 1 Custom - Step 2

Acum începe distracția! Poți să începi să pictezi peste stratul alb. Alege-ți paleta de culori de vopsea acrilică și treci la treabă! Ține minte că straturile subțiri de vopsea dau cel mai bun rezultat. După ce ai terminat, lasă pantofii să se usuce peste noapte.

Când pantofii s-au uscat, poți să folosești finisher-ul acrilic mat înainte de a scoate banda adezivă. Perechea ta custom de Air Force 1 este gata să fie purtată! Postează o poză cu ei pe instagram și folosește hashtag-ul #sneakermarketro.