Tuesday, June 25, 2024

Cum să descarci aplicația Adidas Confirmed în Romania (iOS și Android)

Aplicația Adidas Confirmed nu este disponibilă deoarece website-ul Adidas nu livrează în România. Totuși, este posibil să descarci și să folosești aplicația dacă ai o adresă de livrare în străinătate. După ce citești ghidul de mai jos o să știi exact cum să descarci Adidas Confirmed pe telefonul tău.

Unde este disponibilă aplicația Adidas Confirmed?

Aplicația Adidas Confirmed este disponibilă doar în câteva țări din Europa Centrală: Regatul Unit, Franța, Italia, Polonia, Germania, Spania și Olanda. Momentan nici aplicația nici website-ul nu sunt disponibile în România.

Cum descarci Adidas Confirmed pe iOS

Așa cum am menționat și mai sus, aplicația nu este disponibilă direct în App Store-ul din România. Pentru a o descărca trebuie să îți schimbi regiunea Apple ID-ului tău, sau să îți deschizi un nou cont Apple (cu o adresă de mail nefolosită). Contul trebuie deschis pe o regiune unde aplicația este disponibilă – spre exemplu, Italia, Franța, Spania sau Germania.

Cum schimbi regiunea contului Apple ID

Prin pașii de mai jos urmează să îți schimbi regiunea pe App Store – acest lucru poate fi făcut doar dacă nu ai abonamente deschise prin Apple Store (precum Apple Music, Books, etc). În cazul în care nu poți schimba regiunea, trebuie să îți faci un cont nou Apple.

  • Deschide App Store și apasă pe butonul care duce la contul tău (dreapta sus, pe home-page).
  • Din ecranul cu informațiile contului tău, apasă pe primul buton (unde apar numele și mail-ul tău).
  • O dată ajuns în ecranul cu setările contului, apasă pe “Country/Region”, urmat de “Change Country or Region” și selectează din listă cu țări o țară unde aplicația Adidas Confirmed este disponibilă.
  • După ce accepți termenii și condițiile, trebuie să adaugi o adresă de facturare din țara respectiva și să introduci detaliile de plată. În cazul datelor de plată, poți selecta opțiunea None pentru a nu introduce date bancare. În cazul adresei de facturare, dacă nu ai una poți lua datele de pe Google Maps – nimic nu va fi facturat pe această adresă, aplicația Adidas Confirmed este gratuită pe App Store.
  • Imediat ce ai terminat pașii anteriori poți căuta “Adidas Confirmed” în bara de căutare și vei găsi aplicația împreună cu butonul de download.
Cum să schimbi regiunea Apple ID pentru a putea să descarci Adidas Confirmed în România

Cum deschizi un cont nou de Apple ID

Folosind orice dispozitiv, intră pe pagina AppleID și înregistrează-te folosind o adresă de e-mail nefolosită. Este foarte important să selectezi o țară din lista de țări unde aplicația Adidas Confirmed este disponibilă. Dacă selectezi o altă țară (spre exemplu, România) nu vei putea descărca aplicația.

Cum descarci Adidas Confirmed pe Android

Folosind dispozitivul tău Android, caută fișierul APK care corespunde aplicației Adidas Confirmed pe descarcă-l pe telefon. După ce ai descărcat aplicația, o poți instala și te poți conecta folosind contul tău. Prin pașii de mai jos urmează să aprobi instalarea aplicațiilor descărcate din alte surse decât marketplace-ul de aplicații Android:

  • Pe device-ul tău Android, intră în Settings.
  • Apasă pe Apps & notifications > Advanced, urmat de Special app access și în final de Install unknown apps.
  • Selectează browserul cu care vei descărca aplicația în format APK (spre exemplu, Chrome).
  • Dacă ești întrebat dacă vrei să aprobi instalarea aplicațiilor din această sursă, apasă Allow.