Bucharest Sneaker Fest 2022

Bucharest Sneaker Fest 2022

Dupa 3 ani de pauza, event-ul Bucharest Sneaker Fest se întoarce pentru pasionații de sneakers si streetwear. Acesta se desfășoară între 3 și 4 septembrie 2022 la Grădina Monteoru, în București, acolo unde vor fi prezenți cei mai cunoscuți reselleri români.

Workshops, giveaways, perechi de pantofi sport rare și muzică sunt doar câteva dintre atracțiile acestei ediții a evenimentului. Colaborările Nike cu Travis Scott și Off White, toate culorile de Air Jordan 1 și perechi fresh de Air Force 1 Triple White, Yeezy 350 și alte ediții limitate de sneakers urmează să fie prezentate de către cei mai importanți resellers din țară. Hainele și accesoriile hype nu sunt nici ele uitate: tricourile box logo și ultimele accesorii Supreme fiind cu siguranță prezente pe standul fiecărui seller, așa cum vedem la fiecare eveniment.

BNIB.ro, HypedShop, AndySupply, Unfazed.ro dar și alții vă așteaptă cu o gamă variată de produse. Muzica este asigurată de Sescoo, Thejo b2b Rasim b2b Andysan si Shanu. 

Evenimentul se desfășoară sâmbătă și duminică, 3-4 septembrie 2022, la Grădina Monteoru (Calea Victoriei 115, București), organizatorii punând deja la dispoziție bilete pentru fiecare zi de eveniment in platforma iaBilet. Accesul pentru o zi costă 10 lei, însă există și opțiunea de a cumpăra un bilet pentru ambele zile. 

Ne bucurăm să vedem astfel de inițiative, mai ales organizate independent, și abia așteptăm această ediție a Bucharest Sneaker Fest. See you there! 🙋‍♂️

Event Tickets

Find tickets on the websites listed below.

Bucharest Sneaker Fest 2022

Categorii:

Etichete:

Recommended

Abonează-te la newsletter și stai la curent cu cele mai noi lansări de sneakers ⚡️