Air Jordan 6 Retro Aqua

Air Jordan 6 Retro Aqua

Air Jordan 6 Retro “Aqua” se lansează oficial pe data de 7 Octombrie 2023 pe Nike.com și la magazine partenere Air Jordan Retro.

Practica transferului unei scheme de culori originale Air Jordan pe un alt model al acestei legende a fost o metodă testată în timp de generare a atracției printre fanii Air Jordan. Și ghici ce: încă funcționează. Următoarea pereche în această serie de împrumuturi ale schemei de culori este Air Jordan 6 “Aqua”. Folosind nubuck-ul negru clasic ca bază, Jordan Brand adaugă populara combinație din anii ’90 de purpuriu “Bright Concord” și teal “Aquatone” – asociere de culori întâlnită atât pe Air Jordan 5 Retro “Grape”, cât și pe Air Jordan 8 Retro “Aqua”.

Structural, Air Jordan 6 “Aqua” nu diferă de modelul original Infrar, ceea ce este un motiv să cred că lansarea va fi foarte dorită odată ce va ajunge în magazine. Data oficială de lansare este confirmată pentru 7 Octombrie 2023 în mărimi pentru toată familia, ceea ce înseamnă că vor fi disponibile mărimi de la adulți până la copii mici. Vezi imagine oficiale și lista de magazine mai jos 👇🏻

În altă ordine de idei, îți recomandăm să vezi toate perechile de Air Jordan Retro care se lansează în următoarele luni.

SKU: CT8529-004
Color: Black/Aquatone/Bright Concord
Release: October 7, 2023

Where to buy

Find the product on the websites listed below.

BSTN

BSTN

DE 🇩🇪
€ 209.99
FCFS ⚡️

Nike

Nike

RO 🇷🇴
1049.99 lei
FCFS ⚡️

OneBlockDown

OBD

IT 🇮🇹
210.00
FCFS ⚡️

Slam Jam

Slam Jam

IT 🇮🇹
210.00
FCFS ⚡️

Solebox

Solebox

DE 🇩🇪
210.00
FCFS ⚡️

Sneakersnstuff

SNS

SE 🇸🇪
210.00
FCFS ⚡️

StockX

StockX

EU 🇪🇺
Reseller

Recommended

Abonează-te la newsletter și stai la curent cu cele mai noi lansări de sneakers ⚡️